Acana Grasslands Dog 13kg

Etusivu > Koirille > Ruokailu > ACANA > ACANA Regionals

Acana Grasslands Dog 13kg
87,90 €
kpl

13kg

Täysravinto kaikenikäisille ja kokoisille koirille. Grasslands sisältää maatilalla kasvatettua lammasta (ei kasvuhormoneja eikä antibiootteja), tuoreita kananmunia paikallisilta tuottajilta sekä valkosilmäkuhaa ja haukea. Paikallinen kala toimitetaan tehtaalle tuoreena joka päivä– ei koskaan pakasteena tai säilöntäaineiden kera.

Maatalousperinnettä kuvastaa ainutlaatuinen ja viljaton ACANA GRASSLANDS, joka on valmistettu tuoreista paikallisista raaka-aineista edesauttamaan kaikenikäisten ja -rotuisten koirien hyvinvointia.

Eteläisessä Albertassa on hedelmällistä laidunmaata, jossa paikalliset maatilat hyötyvät pitkistä kesäpäivistä ja syvästä, tummasta ja rikkaasta maaperästä.

Runsaasti proteiinia ja vähän hiilihydraatteja sisältävä viljaton ravinto vastaa paremmin koiran luontaista ruokavaliota.
Jokainen ACANA-rae sisältää runsaasti eläinpohjaisia aineksia (60 %) ja TUOREESTA kalasta saatavia Omega-3 -rasvahappoja (EPA, DHA), jotka edesauttavat ihon ja turkin hyvinvointia – koirasi terveyden ja elinvoimaisuuden ulkoisia tunnusmerkkejä.

Terveellisistä hedelmistä ja kasviksista saa luonnollisia hivenaineita, antioksidantteja ja ravinteita. Kasviperäiset ainekset, kuten katajanmarja, vadelman lehti ja väinönputken juuri, vastaavat koiran luontaiseen vaistoon syödä kasveja, ja ne vahvistavat ja ravitsevat kehoa. Ensiluokkainen ACANA valmistetaan tuoreista raaka-aineista perheyrityksen omalla tehtaalla Albertassa. Kun luet valmistusaineet, olet samaa mieltä: ACANA GRASSLANDS on luonnollisen herkullinen tapa pitää koirasi terveenä, iloisena ja vahvana.

KOOSTUMUS:
Kuivattu lampaanliha (35%), bataatti, herne, tuore lammas, kananmuna, sinimailanen, auringonkukkaöljy, kuha, kurpitsa, hauki, omena, porkkana, nauriin naatti, orgaaniset merikasvit (ruskolevä, rakkolevä, punalevä), katajanmarja, karpalo, marjatuomipihlajan marja, amerikanherukka, väinönputken juuri, sikurijuuri, puna-apila, vadelman lehti, voikukan kukka, piparmintun lehti, kehäkukan kukka, kamomillasaunion kukka, rosmariini, Lactobacillus acidophilus, Enterococcus faecium.

RAVINTOAINEKOOSTUMUS:
Raakavalkuainen 33.0%, raakarasva 17.0%, hehkutusjäännös 8,0%, raakakuitu 3.5%, kalsium 1,8%, fosfori 1,2%, omega-6 2,2%, omega-3 0,4%, glukosamiini 800 mg/kg, kondroitiinisulfaatti 500 mg/kg.

Metabolinen energia: 4200 kcal/kg (420 kcal per 250 ml), josta 35 % proteiinista, 35 % laadukkaista eläinrasvoista sekä 30 % hedelmistä ja kasviksista.

tech
tech
Helmin Eläintarvike
Koikantie 12A
FI-33680 Tampere
FINLAND
puh. 044-2755133
helmin@elaintarvike.fi
Y-tunnus: 2051914-1
Checkout - Oma maksutapa kaikille