Acana Puppy & Junior

Etusivu > Koirille > Ruokailu > ACANA > ACANA Classic

Acana Puppy & Junior
18,20 €
kpl

2,27 kg

Luontaisesti sopiva koiran täysravinto.
(koiranpennuille, joiden aikuispaino on 10-30 kg)

Kaikki koirat ovat luonnostaan lihansyöjiä. Niiden ruokavalioon kuuluu runsaasti ja monipuolisesti tuoretta lihaa sekä pienempiä määriä hedelmiä, vihanneksia ja kasveja.

ACANA PUPPY & JUNIOR sisältää runsaasti vapaana kanaa ja kokonaisia kananmunia paikallisilta maatiloilta, Vanvouverin saaren vesistä pyydettyä kampelaa sekä aurinkoisen Okanagan laakson hedelmiä ja vihanneksia. Raaka-aineet toimitetaan TUOREENA - niiden ravintoarvo ja maku ovat siksi vertaansa vailla. Runsaasti proteiineja ja vähän hiilihydraatteja sisältävän ACANAn raaka-aineisiin ei kuulu korkeaglykeemisiä viljoja, kuten riisiä tai maissia. ACANAn ainoana viljalähteenä käytetään MATALAGLYKEEMISTÄ ja HYPOALLERGEENISTA kauraa. Palkitussa kanadalaisessa yrityksessämme valmistettu ACANA PUPPY & JUNIOR pitää koiranpentusi onnellisena ja elinvoimaisena.

ACANA Classic -sarjan ruoat sisältävät kolmea proteiinilähdettä (kana, kampela/lohi, kananmuna), runsaasti ja monipuolisesti hedelmiä, vihanneksia ja marjoja sekä matalaglykeemistä kauraa.

KOOSTUMUS
Kuivattu kana, kaurasuurimo, luuton kana, kokonainen peruna, herne, kananrasva, kokonainen kananmuna, ruodoton kampela, sinimailanen, kananmaksa, silliöljy, hernekuitu, kokonainen omena, kokonainen päärynä, bataatti, kurpitsa, talvikurpitsa, palsternakka, porkkana, pinaatti, karpalo, mustikka, merilevä, sikurinjuuri, katajanmarja, väinönputken juuri, kehäkukan kukka, fenkoli, piparmintun lehti, laventeli sekä laadukkaat vitamiinit ja kivennäis- ja hivenaineet.

RAVINTOAINEKOOSTUMUS
Raakavalkuainen 32 %, Raakarasva 19 %, Raakakuitu 4 %, Kosteus 10 %, Kalsium 1,7 %, Fosfori 1,1 %, Omega-6 2,5 %, Omega-3 0,9 %, DHA 0,4 %, EPA 0,4 %, Glukosamiini 1400 mg/kg, Kondroitiinisulfaatti 900 mg/kg.

ENERGIAJAKAUMA
Metabolinen energia on 3676 kcal/kg (441 kcal per 250 ml mitta). Energiajakauma koostuu 31 % valkuaisesta, 43 % rasvoista, 26 % hedelmistä, vihanneksista ja kaurasta.

tech
tech
Helmin Eläintarvike
Koikantie 12A
FI-33680 Tampere
FINLAND
puh. 044-2755133
helmin@elaintarvike.fi
Y-tunnus: 2051914-1
Checkout - Oma maksutapa kaikille